"Fantastico Apocalypse" (2000 years old): Engjelli i ra trumbetes. ((si ne kohen kur jan faru dinosaurt : )) ne kohen e sulmit me "pluhun kozmik" (pluhun njejt si i sahares : )) - (Dielli u be si thes leshi, hena u be si gjak dhe yje te qiellit rane ne toke, ashtu si pema e fikut..)) Pashe nje yll (planet) qe kishte rene nga qielli ne toke (ne nord-america), dhe atij iu dha qelesi i humneres. Ai e hapi humneren dhe prej saj doli tym si nga nje furre e madhe. Dielli dhe ajri u erresuan nga tymi i humneres. Nga tymi (i "yllit"(planetit) qe e ndan nord-america ne tri pjes) dolen mbi toke "kafshe aliene" .. nuk iu lejua t'i vritnin njerzit (pa vulen/shejen BABAIDYT), por duhej t'i torturonin per pese muaj, siq mundohet nje njeri kur e pickon akrepi. Ato dite, njerezit do ta kerkojne vdekjen, por s'do ta gjejne kurrsesi. Do te duan te vdesin, por vdekja do t'u ike. "kafshet aliene" Ne koke kishin kurora si prej ari, fytyra e tyre ngjante me fytyren e njeriut dhe floket i kishin si floke grash. Dhembet i kishin porsi te luaneve, dhe kishin parzmore si parzmore prej hekuri. Zhurma e kraheve te tyre i ngjante zhurmes se karrocave me shume kuaj, qe rendin drejt betejes. Ata kane edhe bishta e thumba si te akrepave. Ne bishtat e tyre gjendet autoriteti qe t'i torturojn njerezit per pese muaj. Ata kane mbi vete nje mbret (BABAIDYT) - (qe vetem atij i binden), engjellin e burgut (burgut: planetit toke) .. Atyre iu dha autoritet, po ai autoritet qe kane edhe akrepat e tokes, dhe iu tha te mos demtonin bimesine e tokes, asgje te gjelber, as ndonje peme, por vetem ata njerez qe nuk e kane ne balle vulen e profetit ("superior") BABAIDYT: